Select Page

El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, ha informat que ja s’ha obert el termini de matrícula de les Aules Universitàries de l’Experiència de la Universitat Miguel Hernández (AUNEX) que s’impartiran a Altea.Miquel  Zaragoza ha explicat que “els impresos de matrícula estan disponibles a la Casa de Cultura” i ha recordat que “els interessats i les interessades poden inscriure’s fins a finals d’octubre”. Les classes s’impartiran al CEAM i començaran el dia 13 d’octubre, el segon curs, i el dia 14 d’octubre, el primer curs.


El preu per matrícula serà de 70 euros ja que s’ha reduït en 20 euros respecte a l’any anterior gràcies a la col·laboració de Caixa Catalunya. El regidor de Cultura ha indicat que el requisit principal per a les persones interessades és “haver complit els 55 anys”. Com a novetat, enguany l’ alumnat de l’AUNEXA tindrâ un carnet d’estudiant que els proporcionarà descomptes especials en les activitats culturals que col·laboren amb la Universitat.


“L’objectiu de les Aules Universitàries de l’Experiència és potenciar la integració de les persones majors en el context sociocultural que representa la Universitat, afavorint així la comunicació intergeneracional”, ha subratllat Miquel Zaragoza. En este sentit, ha matisat que “és un lloc de trobada on els alumnes compartixen una experiència cultural a través de diferents matèries, impartides fonamentalment per professorat especialitzat i de diverses activitats socioculturals com els viatges que es realitzen per la Comunitat Valenciana durant el curs”. 

Pin It on Pinterest