Select Page

Zaragoza anima a la població a participar en la iniciativa que finalitza a l’octubreLa campanya de la regidoria de Comerç “Comença el curs llegint” ha comptabilitzat més de 300 llibres repartits entre els escolars del municipi a hores d’ara encara que l’edil responsable de l’àrea, Miquel Zaragoza, ha matisat que “totes les persones interessades encara poden participar ja que la iniciativa es mantindrà fins a finals d’octubre”.


Es tracta d’un projecte que es realitza a la localitat per tercer any consecutiu degut “a l’èxit obtingut en les anteriors edicions”, ha subratllat Miquel Zaragoza. La campanya consistix a obsequiar totes les persones que adquirisquen el material escolar  als comerços del municipi amb llibres de lectura per al que s’ha de presentar el tiquet de compra a la Biblioteca Municipal d’Altea o d’Altea la Vella. Els llibres, tant en valencià com en castellà, s’entreguen tenint en compte les edats de l’alumnat. Segons l’edil, la finalitat del projecte és “fomentar la compra en els comerços alteans així com potenciar l’ús de la lectura i les visites a la Biblioteca”.


Respecte a les dades d’anys anteriors, el regidor ha desvelat que en 2007 es van entregar 348 llibres equivalents a 45.730 euros de compres en comerços locals i en 2008 es va augmentar a 573 llibres per valor de 64.124 euros. “Enguany esperem augmentar eixes xifres”, ha indicat el màxim responsable de Cultura i Comerç.


 

Pin It on Pinterest