Select Page

En la vesprada d’ahir, l’alcalde Andrés Ripoll i l’edil d’Urbanisme Verónica López feien entrega de 6 claus de les 11 vivendes de Protecció Oficial executades en la C/ Generalitat. L’acte va tindre lloc en la sala d’Usos Múltiples del CEAM. En el transcurs de l’esdeveniment, el primer edil alteà va manifestar satisfacció, va felicitar els nous propietaris de les vivendes i va explicar que “no hem volgut esperar a tindre les escriptures de les 11 vivendes per a començar amb l’entrega de claus; així que hem optat per entregar hui les claus de les vivendes que este matí hem escripturat”.


L’alcalde hi felicitava el constructor, Camdifer Group, per la qualitat que ha donat a les vivendes i apuntava: “són vivendes, que a pesar de ser de Protecció Oficial, estan molt ben acabades; cosa que hem d’agrair a l’empresa constructora”.


En el mateix acte, els adjudicataris van rebre la documentació necessària per a dur a terme els tràmits que els permeten tindre llum i aigua.


Per la seua banda, l’edil d’Urbanisme ha comentat els detalls de les vivendes; “el bloc de vivendes està compost per 3 vivendes de 3 habitacions, 7 de dos habitacions i una vivenda adaptada en la planta baixa, que, com ningú qui havia presentat la sol·licitud complia amb els requisits per a poder accedir a ella, ha passat al sorteig ordinari i adjudicada”. “Per descomptat les vivendes són de protecció oficial però compten amb unes característiques que no desmereixen en res a les de renda lliure. Són espaioses, estan molt ben preparades i la memòria de qualitats és molt bona”, ha afegit la regidora. A més, cada vivenda compta amb un garatge i traster, a més d’una zona comunitària per a poder aparcar bicicletes i motos. El preu d’estes 11 vivendes va des dels 108.000 als 111.000€. i tenen una superfície d’entre 70 i 80m2.

Pin It on Pinterest