Select Page

EL CP d’Altea la Vella ja té en disposició d’ús la nova aula d’usos múltiples executada, durant l’estiu, a càrrec de les obres del Pla E; així ho ha constatat este matí l’Equip de Govern durant la visita que ha fet a les instal·lacions. En el transcurs de la mateixa, tant l’edil d’Educació, Pepa Perles, com l’alcalde, Andrés Ripoll, han manifestat satisfacció pel resultat de les obres escomeses.


“És una satisfacció, tant per a mi, com per a l’Equip de Govern PSOE-CIPAL, el poder estar hui ací veient esta aula d’usos múltiples conclosa a Altea la Vella”, ha comentat l’edil d’Educació qui ha explicat que “era una demanda que des de l’AMPA del centre i consells escolars es portava realitzant des de fa molt de temps i nosaltres hem tingut l’oportunitat de crear-la gràcies al Pla E”.


“Hui està l’aula acabada, a pesar que les obres van donar inici el 23 de juny, una vegada concloses les classes, una cosa que per a mi és una satisfacció, com a mestra i com a regidora”, ha conclòs Perlés.


Per la seua banda, l’alcalde ha declarat, “anar veient com s’estan acabant eixes obres que hem anat visitant cada dimecres, des de la posada en marxa de les 18 obres del Pla E, és una satisfacció”. Ripoll ha recordat que, a més d’esta sala d’usos múltiples en el CP d’Altea la Vella, ja són diverses les actuacions escomeses a Altea gràcies al Pla E que han conclòs i els ciutadans estan disfrutant com, per exemple, l’asfaltat en urbanitzacions, l’eliminació de barreres arquitectòniques, etc.


“Este aula era un dels projectes en expectatives d’executar, inclús provinent del govern anterior, que hem dut a terme; el que implica que les coses ben fetes i necessàries les duem a terme”, ha conclòs el primer edil alteà; no sense abans anunciar que continuaran treballant per a millorar les instal·lacions dels distints centres educatius del municipi.


Recordem que el cost de l’actuació ha ascendit a 88.000? i l’obra ha sigut escomesa per l’empresa Sense Complicacions. 

Pin It on Pinterest