Select Page

 Davant de l’imminent inici del curs 2009-2010 en el Conservatori de Música Professional d’Altea, l’edil de Cultura, Miquel Saragossa i el director del Centre, Juan Tomás Laviós han anunciat que dimecres que ve 9 tindrà lloc la Prova d’Aptitud als alumnes que comencen les ensenyances elementals i els dies 15 i 16 d’este mateix mes es procedirà a la matriculació dels nous alumnes.


“Comencem un nou curs amb una bona projecció de matrícula, ja que pensem que
mantindrem el nombre d’alumnes, que estan al voltant dels 300″, hi ha assenyalat el responsable municipal de Cultura; qui ha puntualitzat que “el Conservatori Professional de Música d’Altea és l’únic centre d’ensenyança reglada que hi ha en la localitat i un dels centres de més projecció de tots els existents en este poble de cara a l’estudi musical”.


Miquel Zaragoza ha recordat que cada curs són uns 60 xiquets i xiquetes que s’incorporen per primera vegada al Conservatori i l’edat dels quals ronda els 8 anys.


Zaragoza ha emfatitzat que “la regidoria de Cultura i l’Ajuntament estan sempre pendents de les necessitats del Conservatori i sobretot recolzem totes les activitats extraescolars que el centre organitza, com per exemple Musicaltea, que a més d’oferir concerts en altres centres culturals del municipi, dóna l’oportunitat de mostrar els coneixements musicals dels alumnes enfront del públic”. “A més des del Conservatori s’ha impulsat un altre esdeveniment com és la celebració del Dia de la Música i esperem que enguany tinga més repercussió perquè ha sigut una experiència molt positiva que va congregar a quasi 400 persones”, ha afegit l’edil socialista.


Des de la Direcció Del Centre, Laviós hi ha detallat l’activitat que en estos dies, previs a l’inici del nou curs, s’està desenvolupant en el Conservatori. Segons els detalls aportats per este, “la passada setmana es van celebrar els exàmens corresponents a les assignatures pendents. A partir de matí dia 8 s’exposaran els horaris de les assignatures col·lectives; el dia 9 de setembre tindrà lloc la Prova d’Aptitud dels alumnes que ingresen en el Conservatori en 1r d’Ensenyances Elementals. Després de la mateixa s’obrirà un procés de reclamació que estarà obert fins al dilluns 14 de setembre i ja el 15 i el 16 es matricularà els nous alumnes. L’ordre de la matricula vindrà assignat pels resultats de la Prova d’Aptitud”.


A més, dijous 10 de setembre, a partir de les 16:30h, es repartiran els horaris de Música de Cambra, “que és una altra de les assignatures complementàries que els alumnes del Grau Professional han d’estudiar i la de piano complementària”, ha declarat Juan Tomás Laviós.


“Cal destacar que a partir de la matriculació dels alumnes de 1r d’Ensenyances Elementals es farà entrega de les assignatures instrumentals els dies dijous 17 i divendres 18 de setembre”, ha conclòs el director del Conservatori Professional d’Altea.


El Curs donarà inici dimecres que ve 30 de setembre.


 

Pin It on Pinterest