Select Page

Els visitants que han arribat fins a Altea en el mes d’agost han sigut sobretot de procedència internacional. Així mateix, la xifra de turistes ha augmentat considerablement enfront de 2008 amb 3.969 consultes en l’Oficina de Turisme a l’agost de l’any anterior i 7.388 en este 2009. El regidor de Turisme així ho ha constatat afegint que “els internacionals han sigut més nombrosos, amb un total de 4.112 , destacant els francesos, anglesos i alemanys. Amb una representació molt significativa, els seguixen holandesos, belgues, escandinaus i sud-americans. Entre els nacionals, 3.276, els més nombrosos han sigut els madrilenys, valencians, catalans i bascos, comptant amb una àmplia presència de totes les comunitats autònomes.”.


En eixe sentit, les consultes han sigut molt diverses i quasi sempre relacionades amb informació local, excursions, platges, transports, gastronomia, oci, festes activitats culturals i esportives i servicis. Zaragoza hi ha assenyalat que el turista a l’agost mostra un interés especial pel Castell de l’Olla, Música a Boqueta Nit, Balconades i les festes en general.


Igualment, darrere de la consulta dels establiments hotelers, “hem pogut conéixer que l’ocupació mitjana ha sigut d’un 90% arribant el 100% els caps de setmana, la qual cosa es traduïx que no sols ha sigut millor del que s’esperava, sinó que com sempre, agost ha sigut un gran mes turístic” puntualitza el regidor.


 

Pin It on Pinterest