Select Page

El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, ha xifrat en més de 5.000 assistents els que han disfrutat de la tercera edició del cicle de concerts d’estiu Música a Boqueta Nit, que ha tingut lloc durant els mesos de juliol i agost en la Plaça de l’Aigua els dijous. “Després de tres edicions és un cicle de concerts pràcticament consolidat i és referent dels concerts d’estiu en la comarca”, hi ha assenyalat l’edil socialista.


“El lloc en què es desenvolupa, una preciosa plaça -que estava en desús-, el període estival i l’oferta musical que oferixen els concerts són tres dels requisits que fan de Música a Boqueta Nit tot un èxit”, ha comentat el responsable municipal de la iniciativa.


Per a Zaragoza l’assistència als concerts ha sigut destacable, arribant
inclús als 700 espectadors en alguns casos. Julia Gállego i Kyoko Nojima; Emili Someño; 5 de Vent; Academia Buffet Crampon Clarinet, Julio Bustamante; A Boqueta Nit Band; Wave Grup de Persussio; Alann-Bique i Toni Belenguer Jazz Trio han sigut les 9 actuacions de Música a Boqueta Nit 2009 que han oferit una variada oferta musical durant la posta de sol, com indica el propi nom del cicle.


Miquel Zaragoza ha manifestat que “ja estem treballant en la pròxima edició i són moltes les ofertes per a actuar que ens arriben”. Per a concloure Zaragoza ha agraït l’assistència dels alteans als concerts i també dels visitants, “que cada dijous s’han acostat fins a la Plaça de l’Aigua per a disfrutar de la música a l’aire lliure”.

Pin It on Pinterest