Select Page


 Des de ja mateix i fins que s’ocupen les 45 places que disposa el Campament d’Anglés es podrà portar a terme la inscripció per a assistir al mateix, que tindrà lloc en la Finca Santa Bàrbara del 15 al 25 de juliol. El campament està destinat a xiquets d’entre 8 i 14 anys i el preu per plaça és de 225€; així ho han donat a conèixer el Regidor de Joventut, Eloy Hidalgo, l’edil d’Educació, Pepa Perles i el Coordinador del campament, Adrián Cortell.
«El campament presenta novetats respecte al de l’any passat, ja que s’amplia el nombre de dies de durada amb l’objectiu de convertir-lo en més profitós», ha apuntat el responsable municipal de Joventut. Hidalgo ha comentat, «si comparem el preu de l’any passat amb el d’aquest s’ha abaratit la mitjana per dia, ja que en la passada edició el preu va ser de 195€ i la durada de 6 dies i enguany la durada ascendeix a 10 dies i el preu és de 225€; una mitjana de 22 euros per dia que inclouen allotjament i pensió completa, a més de la formació que se’ls proporciona als alumnes».
Les inscripcions s’han de materialitzar en les oficines de Joventut i Esports i en les admissions es respectarà l’ordre de pagament. Com a edil d’Educació, Pepa Perles ha recordat la importància que té l’anglés en la societat actual, «pel que resulta imprescindible que els xiquets es formen en l’idioma i aquest tipus d’iniciatives són molt bones per a això».
Per la seua banda, el Coordinador de l’activitat ha destacat la preparació dels monitors que atendran el campament, com també ha assenyalat que sent la temàtica l’anglès, «pretenem que els xavals perden la vergonya i se solten a parlar». Adrián Cortell ha detallat que el campament estarà dividit en dos grans blocs de treball, el del matí, en el qual els assistents aprendran jugant i el de la vesprada-nit, en el qual es posaran en pràctica jocs tradicionals. Per a concloure, el coordinador de la iniciativa ha destacat els conceptes d’amistat, cooperació, treball en equip com alguns dels què es potenciaran durant el campament.

Pin It on Pinterest