Select Page

El pròxim dilluns 25 de maig, a les 18:30 h en el Centre Social, Llanos Rodríguez Expósito impartirà una conferència sobre la Llei de Dependència i abordarà el desenvolupament de la Llei de Dependència a la Comunitat Valenciana i a Altea; així ho ha donat a conèixer l’edil de Benestar Social, Gemma Córcoles.


Llanos Rodríguez Expósito és membre de la Plataforma alacantina en Defensa de la Llei de Dependència, treballadora social, discapacitada física i mare de dependent.


La xarrada es dirigeix a totes aquelles persones en situació de dependència. En ella s’abordaran temes com què s’entén per dependència; procediment per al reconeixement de la situació de dependència; en quina situació actual es troba l’aplicació de la Llei; què pot fer la persona que siga depenent, o els seus familiars, perquè s’agilite el seu expedient; servei gratuït d’orientació jurídica per a persones depenents; a més de les qüestions que sorgisquen en el transcurs de la xarrada.


«La llei de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a les persona en situació de Dependència i les seues famílies va ser aprovada pel president del Govern -José Luis Rodríguez Zapatero- el 5 de març del 2006, entrant en vigor al gener del 2007, però a data de hui, dos anys i cinc mesos després, la seua aplicació és quasi nul·la en el nostre municipi i en la resta de la Comunitat Valenciana», ha apuntat l’edil responsable de l’àrea.

Pin It on Pinterest