Select Page

Aquest matí, l’Equip de Govern PSOE-CIPAL amb l’Alcalde al capdavant, visitava les obres de millora que s’estan portant a terme en la ciutat esportiva d’Altea la Vella gràcies a la inversió del Plan E. Un projecte l’execució del qual ha estat adjudicada a la UTE TIOSA-CADE, valorat en més de 900.000€, i que contempla la construcció d’un camp de futbol 7 de gespa artificial; un parc infantil; una zona d’exercicis per a persones majors; un espai reservat a aparcaments i una zona enjardinada d’esplai.
En el transcurs de la visita, el primer edil alteà, Andrés Ripoll ha significat la rellevància del projecte com «una de les obres més importants que tenim a Altea en aquest moment gràcies al Plan E». Ripoll ha apuntat que «no és una obra tan senzilla com sembla, ja que s’ha de portar la llum des d’una distància de més de 300 m i s’ha de portar a terme un afermament dels talussos».
Durant la seua compareixença l’Alcalde s’ha mostrat satisfet per les inversions del Plan E a Altea; «estem molt satisfets del Plan E que porta a Altea més de 4 milions d’euros i no només això, dilluns passat vam presentar altra inversió de quasi 1 milió d’euros que es realitzarà a Altea a través de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i que és la regeneració del riu Algar».
Entre els integrants de l’Equip de Govern que s’han desplaçat a la zona per a conèixer de primera mà l’estat en el qual es troben les obres estava el regidor de Joventut i Esports, Eloy Hidalgo, qui ha qualificat el projecte de demanda «molt reivindicada per part dels jóvens d’Altea la Vella i també d’Altea». En aquest sentit, Hidalgo ha desvetlat que el nou complex esportiu donarà servei tant als residents a Altea com als d’Altea la Vella.
El responsable municipal d’Esports ha detallat que la superfície d’actuació és de 5.000 m2, en els quals es construirà el camp de futbol 7; un espai multiusos per a xiquets i majors; un parc biosaludable per a poder fer exercici a l’aire lliure; així com 2 pistes de petanca. Hidalgo ha ressaltat el respecte al medi ambient amb el qual s’han dissenyat les noves instal·lacions, ja que els vestuaris disposaran de plaques solars per a calfar l’aigua i una bomba permetrà la reutilització d’aquesta.
El termini d’execució de les obres ha estat fixat en 7 mesos i segons Hidalgo, «el Plan E està complint amb l’objectiu d’incentivar l’ocupació».

Pin It on Pinterest