Select Page

Aquest matí, l’Equip de Govern, encapçalat per l’Alcalde, Andrés Ripoll, es desplaçava fins al Centre Social per a conèixer de primera mà l’estat en el què es troben les obres d’ampliació d’aquestes instal·lacions municipals. Una actuació pertanyent al Pla d’Inversió Local a Altea, finançada pel MAP, el cost del qual ascendeix a més de 435.000€.
Com ha explicat l’Alcalde a peu d’obra, «l’ampliació del Centre Social està adjudicada a l’empresa PROINSA i consisteix en l’ampliació del gimnàs, ampliació de la sala d’usos múltiples, creació de 7 despatxos destinats a l’atenció de Serveis Socials i l’execució d’una lavabo adaptat».
Ripoll ha manifestat satisfacció «perquè l’obra ja està en marxa» i ha agraït les millores proposades per l’empresa adjudicatària. «Esperem gaudir de l’obra acabada en poc temps, però hi ha una dificultat afegida que és la d’eliminar i soterrar la columna de mitja tensió», ha afegit el primer edil alteà.
Per la seua banda, la regidora de Serveis Socials, Gemma Córcoles, ha agraït als usuaris del Centre Social la seua disposició, ja que els alumnes dels tallers que es porten a terme en aquest centre han hagut de ser traslladats a altres dependències municipals.
I finalment, com a portaveu del Grup Municipal Socialista, Verónica López ha qualificat «d’interessant» el projecte perquè «entenem com a necessari tenir centralitzades totes les dependències que permeten evitar desplaçaments i d’altra banda, s’elimina la torre de tensió, a més d’afavorir l’estalvi de les arques municipals, ja que ara el lloguer de les oficines on estan els serveis socials suposa 2.100€ mensuals».

Pin It on Pinterest