Select Page

El la vesprada nit d’ahir, mig centenar de propietaris confrontants al Camí Fondo es reunien amb l’Alcalde, Andrés Ripoll; l’edil d’Infraestructures, Santiago Ronda i un tècnic municipal, per a conèixer de primera mà l’actuació que s’està portant a terme en el citat camí, pertanyent al Plan E.
En la reunió, celebrada en el Centre Cultural d’Altea la Vella i amb una durada d’aproximadament hora i mitja, les autoritats van demanar la participació dels propietaris, què haurien de col·laborar amb l’administració, si ho desitgen, cedint part dels seus terrenys per a poder eixamplar el camí. A més, el tècnic municipal va explicar els detalls del projecte i els assistents van traslladar les seues inquietuds als responsables municipals.
El projecte compta amb un pressupost de 490.599,99 euros que permetrà la repavimentació de la calçada, l’ampliació de la plataforma i l’actualització de la senyalització, el que atorgarà «major seguretat al vial», com puntualitzava Ripoll. A més, el projecte també alberga la reposició de la xarxa de sanejament. El primer edil va agrair la predisposició dels assistents respecte a la cessió de terrenys perquè «el camí quede en les millors condicions». Segons l’alcalde, «amb l’obra pretenem millorar aquest entorn tan utilitzat per la ciutadania».

Pin It on Pinterest