Select Page

Nota de Premsa


El Grup Municipal Bloc-Verds de l’Ajuntament d’Altea ha criticat en una nota de premsa la falta d’interés de l’equip de govern PSOE-CIPAL per consensuar els projectes que es financiaran a través del Pla Camps.


La portaveu adjunta del Bloc, Pepa Narbó, ha lamentat que, una vegada més l’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, haja oblidat tenir en compte els suggeriments dels grups de l’oposició en un tema tan important com decidir en què s’invertixen els diners que li pertoquen a Altea del Pla Especial de Suport als Municipis dissenyat per la Generalitat. Narbó recorda que, juntament amb les obres finançades pel Pla E del govern estatal, esta serà la única inversió que es materialitzarà en Altea enguany i per això hauria d’haver merescut la participació de tota la corporació.


Per al Bloc un dels projectes —entre d‘altres també molt necessaris— per al qual caldria demanar finançament és la regeneració del riu Algar, amb la recuperació de rutes de senderisme i senyalització de punts d’interés històric, etnogràfic i paisatístic. El nostre riu deteriorat i agredit és una carta de presentació nefasta per al poble i esta actuació premetria que l’oferta turística alteana s’ampliara a l’anomenat ecoturisme.


El Bloc considera inexplicable que no s’haja donat difusió al pla i que el govern local haja decidit de forma unilateral els projectes que presentarà a la Conselleria d’Economia sense donar opció a noves propostes. Per als nacionalistes el talant poc democràtic d’este alcalde ha quedat de nou en evidència a l‘impedir que cap de les inversions siga fruit de la negociació i el consens amb la resta de forces polítiques.

Pin It on Pinterest