Select Page

La regidora d’Agricultura, Carolina Punset, ha informat de la celebració de dos nous cursos formatius; un de manipulador de plaguicides –nivell bàsic- i un altre d’iniciació al cultiu ecològic. Com ha indicat l’edil, es tracta de dos cursos gratuïts que finança i imparteix l’Institut Valencià d’Investigacions Agràries.


Segons ha comentat la responsable municipal d’Agricultura, el curs de manipulador de plaguicides, que tindrà lloc del 4 al 14 de maig de 19 a 22:00 h en la seu d’AEPA, té la seua quota de participació completa. «És el segon any que organitzem un curs de manipulador de plaguicides i vista la demanda tenim previst oferir-ne un tots els anys», ha apuntat l’edil. Carolina Punset ha desvetlat que abans de traure a la llum el curs ja existia una llista d’espera per a participar-hi.


El segon dels cursos oferits és d’Iniciació al Cultiu Ecològic. Tindrà lloc del 18 al 28 de maig, també de 19 a 22 h i en les instal·lacions de l’Associació d’Empresaris i Professionals d’Altea. Punset ha puntualitzat que són ja poques les places vacants per a assistir al mateix, ja que el nombre màxim d’alumnes és de 35 i ja n’hi ha 27 inscrits. La Inscripció s’ha de formalitzar en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.


Carolina Punset ha conclòs agraint a AEPA la cessió d’instal·lacions per a la celebració dels cursos; així com a l’IVIA el finançament d’aquestos.

Pin It on Pinterest