Select Page

Aquest matí, alguns dels membres de l’Equip de Govern, entre ells l’Alcalde i l’edil d’Infraestructures, s’han desplaçat fins a la partida Les Rotes per a presentar l’execució d’un dels 19 projectes que finançarà el Fons d’Inversió Local del MAP. Concretament el projecte d’eliminació de barreres arquitectòniques, valorat en 53.191,80€.
Com ha indicat el primer edil alteà, «aquesta és una de les 19 obres sol·licitades al Ministeri d’Administracions Públiques i que ens ha concedit». «Enfront de les acusacions d’alguns que deien que no arribaríem a temps, l’execució d’aquest projecte és una mostra de l’eficàcia d’aquest Equip de Govern, que ha treballat de forma correcta dins del termini i en la forma escaient», ha afegit l’Alcalde.
Andrés Ripoll ha recordat que el muntant total que el Govern Central invertirà a Altea és de 4.008.000€. D’aquests diners, 53.191,80€ són els destinats al projecte d’eliminació de barreres arquitectòniques que ja s’està executant. Una xifra de la què el Ajuntament ja ha rebut el 70%, segons ha puntualitzat l’Alcalde, i el restant de la qual arribarà una vegada conclosos els treballs.
Per la seua banda, el regidor d’Infraestructures, Santiago Ronda ha detallat que seran 75 rampes per a millorar l’accessibilitat les què es construiran, de les què ja s’ha executat un elevat nombre, com les del Carrer La Mar o la de l’Encreuament de Les Rotes.

Pin It on Pinterest