Select Page


Divendres que ve 20 de febrer a les 20:30h tindrà lloc en Palau Altea un concert de piano a càrrec de Jingxian Xie, organitzat pel Rotary Club d’Altea a favor del projecte que l’associació EMAUS ha destinat a dones víctimes de violència de gènere. En el transcurs de la presentació, el regidor de Cultura i responsable de Palau Altea s’ha mostrat satisfet per poder «col·laborar en la celebració d’un concert benèfic»; col·laboració que es materialitza amb la cessió d’aquestes instal·lacions municipals.
Miquel Zaragoza, ha destacat la importància d’aquest tipus d’actuacions «en les quals Palau s’involucra en un aspecte important dins dels diferents objectius que pot tenir la cultura i l’art en el nostre món. Parlem de la solidaritat, de la col·laboració amb les Organitzacions No Governamentals que té com finalitat ajudar i donar suport projectes de desenvolupament en les comunitats i països menys desenvolupats del planeta. Rotary té aqueix objectiu sense ànim de lucre i per a nosaltres és positiu poder col·laborar amb ells cedint-los l’auditori per a poder realitzar l’actuació de la pianista xinesa Jingxian Xie».
Per la seua banda, el responsable de Rotary Club a Altea, Franz Kohlross ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament i del Regidor de Cultura i ha explicat que com és costum, el concert serà oferit pel jove pianista guanyador del Concurs Internacional de Piano que celebra cada any el Rotary Club de Palma de Mallorca. La guanyadora de l’edició del 2008 va ser Jingxian Xie.
«Aquest concert ens ofereix la possibilitat de col·laborar amb EMAUS, enguany a benefici del programa de l’associació destinat a dones víctimes de maltractaments», ha assenyalat el responsable de Rotary a Altea; qui ha afegit: Rotary es dedica en tot el món a ajudar en projectes humanitaris. Actualment en aquesta zona som 15 associacions del Rotary Club les que col·laborem conjuntament per a promoure la pau i ajudar a les persones que ho necessiten, per això estaríem molt contents que el divendres vingueren moltes persones al concert perquè amb només 9€ ens ajudaran molt”.
I finalment, Montserrat Fiter, responsable de Comunicació de EMAUS, ha agraït al Rotary Club la iniciativa i a l’Ajuntament d’Altea la prestació d’instal·lacions. Segons les dades aportades per Fiter, “són més de 3.000 les persones que depenen d’EMAUS en aquests moments”.

Pin It on Pinterest