Select Page

El passat dissabte 14 de febrer la Unión Musical “Ciutat d’Assís” d’Alacant es proclamava guanyadora del VII Certamen de Música Festera d’Altea la Vella, organitzat per la Societat Recreativa Musical; guardó que va rebre de les mans de l’Alcalde, Andrés Ripoll. El segon premi va ser per a la Unió Musical l’Aurora d’Albatera i el 3r per a la Societat Musical La Lira Fontiguerense de La Font de la Figuera.


Transcorregut el torn d’intervencions, que va durar aproximadament hora i mitja, va ser l’entitat organitzadora la que va interpretar una sèrie de peces davant més del mig miler de persones que copaven l’auditori del Centre Cultural d’Altea la Vella. Moment en el qual el jurat, compost per Carlos Pellicer, Rafa Garrigós i Teo Aparicio, es va retirar a deliberar.
Va ser la conductora de l’esdeveniment i locutora de Ràdio Altea, Ana Lanuza, l’encarregada de llegir l’acta del jurat. Acta que resolia atorgar el tercer premi, valorat en 1.000€ i escultura d’Eugenio Mira, a la Lira Fontiguerense. El guardó va ser lliurat pel president de Caixaltea, Jaime Sellés i el President de l’Associació de Moros i Cristians, Jordi Picó. El segon premi, valorat en 2.000€ i escultura, va recaure en la Unió Musical L’Aurora i el van lliurar el Regidor de Cultura, Miquel Zaragoza i el President de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella, Vicente Ripoll. El primer premi, valorat en 3.000€ i escultura el van lliurar l’Alcalde i una representant de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i va ser per a la Unió Musical Ciutat d’Assís d’Alacant.
Un lloc destacat en el Certamen el van ocupar els familiars de Pedro Orozco, músic homenatjat en la present edició, a qui van acompanyar autoritats municipals, representants de les entitats musicals i festeres alteanes i centenars de veïns que no van voler perdre’s la cita més important que Altea la Vella té cada any amb la música.

Pin It on Pinterest