Select Page

L’Alcalde d’Altea, Andrés Ripoll i els Presidents del la Unió Esportiva Altea i l’Handbol Esportiu, Francisco Rives i Toni Fuster, respectivament, han signat un conveni de col·laboració, gràcies al qual el club de futbol rebrà 60.000€ i 80.000€ el club d’handbol, en concepte d’aportació municipal a la labor esportiva i social que ambdues entitats realitzen en el municipi.
«És un dia de satisfacció per la signatura de conveni amb la U.D. Altea i l’H.E. Altea. Des de l’Ajuntament col·laborem en tot el possible amb l’esport i en aquest cas la col·laboració és amb a dos clubs que aglutinen a multitud de xiquets i joves», ha comentat el primer edil alteà després de la signatura del conveni. Andrés Ripoll ha agraït a la junta directiva d’ambdues entitats i als seus presidents l’esforç que dia a dia realitzen perquè se seguisca practicant esport.
Com a regidor de Joventut i Esports, Eloy Hidalgo ha recordat que a més d’aquestes subvencions, l’Ajuntament també finança els desplaçaments que cada setmana realitzen els diferents equips d’ambdós clubs per a jugar fora de casa; així com la renovació del vesturari dels jugadors. «L’esport a Altea no seria possible sense els clubs, patrocinadors, socis i esportistes, per això vull agrair l’esforç conjunt que tots fan per a seguir mantenint uns clubs que ens representen», ha assenyalat l’edil socialista.
En nom de la UD Altea, Francisco Rives ha donat les gràcies al Consistori, a l’Alcalde i al Regidor d’Esports per l’aportació municipal i ha explicat que amb ella «serà possible acabar la temporada complint amb tots els compromisos que tenim». Per a Rives és d’agrair la confiança que des de l’Ajuntament es brinda a la labor que està fent el club.
Finalment ha estat el President de l’H.E. Altea, Toni Fuster qui ha donat les gràcies a l’Ajuntament per l’aportació ja que, «sense aquesta aportació no podríem seguir amb el que estem fent».

Pin It on Pinterest