Select Page

Amb l’anunci de festes i inici del solemne novenari en honor al Santíssim Crist de la Salut, el dimecres 28 de gener, s’enceten les festes patronals d’Altea la Vella; així ho han donat a conéixer l’edil de Festes, Pepa Perles; la Clavària de la Comissió de Festes, Rosa Laura Ferrer i l’Alcalde, Andrés Ripoll, qui ha lliurat a la Clavària un xec per valor de 30.000€ en concepte d’aportació municipal a les citades festes.
Com és habitual, el Novenari es perllongarà fins al dijous anterior als dies grans de festes, que tindran lloc del 6 al 9 de febrer. A més, com a novetat, del divendres 30 de gener al diumenge 1 de febrer se celebrarà la I Fira Crist de la Salut. Una fira en la qual, segons ha detallat la responsable de la Comissió de Festes, es podrà gaudir de la tradició, la cultura i la gastronomia. «Vull convidar a tot el municipi d’Altea a gaudir de les festes que nosaltres hem cregut convenients d’organitzar i que tenen com a objectiu que la gent s’ho passe bé», ha assenyalat Rosa Laura Ferrer.
En la seua intervenció, la Clavària ha agraït a l’Ajuntament i a la ciutadania la seua col·laboració; com també ha comentat que «enguany no hem fet un llibre amb publicitats. Una cosa que la gent ens ha agraït molt».
Com a responsable municipal de Festes, Perles ha convidat a alteans i visitants a participar en les celebracions i a visitar aquest cap de setmana el Mercat Medieval.
En nom del municipi d’Altea, l’Alcalde ha agraït a la Comissió l’esforç realitzat per a organitzar el programa d’actes; «vull donar l’enhorabona a la Comissió de Festes perquè enguany s’introdueixen una sèrie de novetats l’objectiu de les quals és potenciar la nostra cultura, mantenint els actes principals de la Festa com són la Missa i la Processó», ha apuntat el primer edil alteà.
«L’aportació de 30.000€ que l’Ajuntament fa a aquestes festes, a més d’una col·laboració és un reconeixement al treball fet», ha conclòs Andrés Ripoll, Alcalde d’Altea.Nota: Programa d’Actes en fitxer adjunt.

Pin It on Pinterest