Select Page

L’edil de Turisme, Miquel Zaragoza, ha presentat el material publicitari que els assistents a FITUR podran trobar a l’estand alteà. Una campanya publicitària que es materialitza en diverses edicions impreses, però també una visita virtual pel municipi. En la presentació, Zaragoza ha estat acompanyat per Juanvi Martí, historiador local i col·laborador en la redacció del material promocional.
“En la present edició, la nostra força promocional estarà presentada amb una visita virtual al municipi”, ha explicat el responsable municipal; qui ha afegit, “ha estat un treball exhaustiu i meticulós que permet veure el municipi mitjançant imatges en Internet”. Miquel Zaragoza ha informat que s’ha triat FITUR per a presentar la visita virtual, però aquesta estarà també disponible en la web http://www.altea.es/.
Entre el material imprés que estarà disponible en el taulell d’Altea es troben una guia de serveis; una guia de busseig, amb 7 rutes, la seua flora i fauna; una guia genèrica del municipi; una nova edició de “Altea una ruta per l’art i la història”; un calendari de festes; un calendari de taula en el qual es mostren fotografies d’Altea als anys 50, etc. A més de bolígrafs, sets de costura i piruletes.
En el transcurs de la descripció del material promocional que Miquel Zaragoza ha dut a terme, ha agraït al Castell de l’Olla que haja cedit 200 CD amb la música de l’esdeveniment; així com a la Cooperativa Agrícola la donació de productes propis.
El regidor de Cultura ha avançat que durant la fira, que tindrà lloc del 27 de gener a l’1 de febrer, es portarà a terme la signatura d’un conveni entre els ajuntaments d’Altea, El Castell de Guadalest i Cocentaina, per a posar en marxa un portal de turisme cultural. Una activitat que durant l’estiu assolirà la seua màxima esplendor amb la celebració de concerts, exposicions, mostres d’art, etc.
Tampoc faltarà la festa alteana a Madrid, ja que segons les dades aportades pel regidor de Turisme, es farà una festa a la sala Tabú.
Per la seua banda, Juanvi Martí ha explicat que “si l’any passat mostravem els nostres racons més relacionats amb l’art i la Història, enguany hem decidit fer una guia més genèrica que presente activitats i encants de tota classe del municipi”.


 

Pin It on Pinterest