Select Page

L’edil de Comerç, Miquel Zaragoza, acompanyat per la Tècnic d’Àrea, han procedit al sorteig dels quatre viatges de dues persones a Madrid i Barcelona, corresponents a la campanya de promoció del comerç local portada a terme en el període nadalenc. Els guanyadors dels viatges han estat Encarna Ronda i Pepa Pérez per a Barcelona i Ángela i Francisco Cascales per al viatge a Madrid.
En el transcurs del sorteig, Miquel Zaragoza ha assenyalat la gran participació i ha felicitat als guanyadors. A més dels quatre guanyadors s’han triat quatre reserves per a substituir als guanyadors si no accepten el seu premi. Els reserves de Madrid són Felipa i Luisa i en el cas de Barcelona, R. Sama i Mari Carmen Martí. Els viatges estan previstos per al mes de febrer i seran els propis guanyadors qui establisquen la data concreta d’aquestos.

Pin It on Pinterest