Select Page

Els regidors del Grup Municipal del Bloc de l’Ajuntament d’Altea, Pepa Narbó i Baltasar Ripoll, han fet pública una nota de premsa en què insten el govern municipal PSOE-Cipal a fer les gestions necessàries perquè Altea siga inclosa en el Fons d’Inversió Municipal anunciat pel govern central en l’últim Consell de Ministres.


Cal recordar que es tracta d’una mesura d’urgència que, en realitat, no afronta els reptes més importants i urgents que té el món municipal com ara la delimitació de competències i la revisió del sistema de finançament.


Tot i això, des del Bloc consideren que cal aprofitar la convocatòria –recorden que a Altea li pertoquen 4 milions d’euros- per a executar una sèrie d’obres de gran necessitat i que d’altra manera l’Ajuntament no tindria capacitat per a realitzar, atesa la complicada situació económica que pateix. Al mateix temps, estes obres són una manera de dinamitzar el teixit empresarial alteà en uns moments tan difícils.


Per al Bloc algunes de les obres que cal iniciar més urgentment són el retén de la policia  local, la segona planta del Centre Social per a allotjar els Servicis Socials, el consultori mèdic d’Altea la Vella o una nova ubicació per al TAPIS.


També poden entrar dins la convocatoria la rehabilitació de la Casa de l’Aigua –inservible en la planta baixa-, la millora del Jutjat de Pau i l’Arxiu, la construcció d’un ecoparc, l’adquisició del local de l’Oficina de Turisme o la millora dels espais verds i parcs infantils. Tot això sense oblidar que la subvenció inclou ajudes per a la protecció i conservació del patrimoni històric i la millora de les infrastructures del transport públic.


Per acabar, el Bloc demana a l’Alcalde d’Altea que no deixe perdre esta ocasió –fer el contrari seria una irresponsabilitat de conseqüències politiques i econòmiques nefastes- i siga capaç de consensuar amb els grups de l’oposició els projectes prioritaris per a Altea i per al seu futur.


              Nota de Premsa del Bloc-Verds de l’Anjuntament d’Altea

Pin It on Pinterest