Select Page

Altea disposarà d’una quantia de 56.059,58€ per a la contractació de persones que tinguen fins a 29 anys, inscrites com a demandants d’ocupació, en el marc del programa Empuju 2024 del Labora. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Foment de l’Ocupació, Jose Maria Borja, que ha reconegut que la Generalitat Valenciana ha reduït un 20% les quanties repartides a les entitats locals per a esta finalitat, respecte a l’any passat.

En el cas de l’Ajuntament d’Altea, “se’ns ha concedit una quantia de 56.059,58€ per a la contractació de persones que tinguen fins a 29 anys en el moment de la contractació, reduint la durada dels contractes a 10 mesos”. Informa l’edil, que apunta que “l’Ajuntament d’Altea realitzarà aportacions complementàries de recursos municipals per poder contractar les persones, tot i que es tracta d’un programa finançat per la Generalitat Valenciana – Labora i cofinançat també amb Fons Europeus”.

En paraules de l’edil responsable de Foment de l’Ocupació, “Labora ha prioritzat a la convocatòria vigent les contractacions del col·lectiu de persones joves, fins a 29 anys, inscrites com a demandants d’ocupació, quedant fora dels programes d’este any altres col·lectius amb alta incidència del atur, com poden ser persones aturades de llarga durada; majors de 45; dones; persones amb discapacitat o usuàries dels serveis de salut mental”.

Borja ha incidit que “la finalitat de les contractacions és l’adquisició, per part de les persones participants, d’habilitats pràctiques i experiència professional per facilitar-ne la inserció laboral”. Amb este objectiu, “l’Ajuntament d’Altea contractarà persones inscrites com a demandants a Labora, de fins a 29 anys, que realitzaran tasques de suport administratiu en diferents serveis municipals”. Ha revelat el regidor, que ha detallat els requisits que han de complir els interessats.

Per poder participar com a candidates, les persones menors de 29 anys han de comptar amb la titulació equivalent a un cicle mitjà de la família professional d’administració, o titulació corresponent. Un altre aspecte que es valora és la inscripció de les persones joves al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, https://garantiajuvenil.sepe.es/login.action

La selecció la realitzarà l’Espai Labora de Calp en uns dies, en aplicació de les instruccions dictades per la Direcció General de Labora. Les persones interessades tenen uns dies per ajustar la seua fitxa de Labora i fer constar que poden accedir a les ocupacions següents:

  • Auxiliar administratiu (CNO: 45001019 PERSONAL ADMIN. D’ATENCIÓ AL PÚBLIC)
  • Auxiliar administratiu (CNO: 42101011 PERSONAL ADMIN. D’ARXIU I/O BIBLIOTECA)

Per això hauran de modificar la fitxa de demanda individual, que es pot fer de dos maneres:

Més informació: ADL – Foment d´Ocupació, planta baixa de l´Ajuntament.

Pin It on Pinterest