Select Page

El període d’inscripció romandrà obert fins al 30 de setembre.

L’edil d’Esports, Sara Soler, ha anunciat l’obertura del període d’inscripcions a les Escoles Esportives Municipals per al proper curs, que començarà el dilluns 12 d’agost i romandrà obert fins al 30 de setembre.

Com ha explicat Soler, les inscripcions es duran a terme a l’Oficina Municipal d’Esports, Centre Juvenil d’Altea, en horari de dilluns a divendres de 8 a 13:30h.

Handbol, Futbol, ​​Futbol Sala, Bàsquet, Voleibol, Natació Sincronitzada, Pilota Valenciana, Gimnàstica Rítmica, Ciclisme, Tennis de Taula, Hapkido, Taekwon-do ITF, Jiu-Jitsu, Kickboxin Gimeno Time, Capoeira, Escacs, Tennis, Pàdel, activitat física per a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional són les diferents disciplines esportives entre les quals els interessats podran triar.

Com ha assenyalat la regidora, “és el primer any que s´ofereix l´activitat física per a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional, sent esta una activitat integrada al programa municipal que presentem fa alguns mesos denominat Altea Activa”. “Pensem que és important donar l’oportunitat de practicar esport als nens i nenes d’entre 5 i 12 anys amb diversitat funcional pels beneficis que este reporta, tant a nivell físic com psíquic i social, perquè fins ara existia la Psicomotricitat però per menors de 3 i 4 anys, no per a més grans d’esta edat”. Hi ha afegit la responsable municipal d’Esports.

Els cursos començaran el dilluns 30 de setembre i es prolongaran fins al 30 de maig del 2025. Segons les dades aportades per Soler. El preu de la matrícula és de 15.68€ i només es paga una vegada, encara que l’interessat s’inscriga en diverses modalitats i el preu de la dels cursos és l’estipulat a cadascun. L’elecció de l’esport es durà a terme per ordre d’inscripció rigorós fins a esgotar les places disponibles a cadascuna de les disciplines.

Les inscripcions es formalitzaran una vegada signada i pagada la sol·licitud d’inscripció i emplenada l’autorització paterna o materna.

Les inscripcions també es podran fer de forma electrònica a deportes@altea.es

Per a més informació telefonar al 965 84 13 34 o enviar un mail a deportes@altea.es

Pin It on Pinterest