Select Page

La regidoria de Comerç ha tingut bé fer partícips de la campanya local “El comerç és vital com l’aigua” als efectius que treballaran a la nit del Castell de l’Olla per la seguretat. Així ho indica l´edil d´àrea, Jose Maria Borja.

Borja explica que “els efectius, que a la nit del Castell de l’Olla treballen perquè tots puguem gaudir amb seguretat d’este gran esdeveniment pirotècnic, rebran el sopar que l’Ajuntament els proporciona a les bosses isotèrmiques de la recent impulsada campanya municipal de Comerç”.

Segons les dades aportades pel regidor seran uns 200 els efectius que reben el sopar a les borses isotèrmiques, entre Policies Locals, Guàrdia Civil, Bombers, i Protecció Civil, entre d’altres.

“Amb esta simbòlica acció el departament de Comerç vol aportar el seu granet de sorra al Castell de l’Olla; reconèixer la tasca dels que en esta jornada treballen perquè els altres gaudim de l’esdeveniment sense incidents per lamentar, millorant les condicions en què se’ls lliura els queviures; alhora que es promociona el comerç local”; ha assenyalat Jose Maria Borja, responsable municipal de Comerç.

Pin It on Pinterest