Select Page

El proper dimecres 17 de juliol, entre les 9:30 i les 11:00h, tindrà lloc la jornada en línia “El futur del Turisme Intel·ligent a Altea”. L´esdeveniment, organitzat per l´Ajuntament d´Altea en col·laboració amb Hosbec, pretén donar a conèixer les estratègies que Altea està realitzant sobre la intel·ligència turística i el sector turístic i va destinada al sector allotjament. Així ho indica l’edil de Turisme, Xelo González.

La jornada abordarà temes crucials com “El Sistema d’Intel·ligència Turística a Altea”, discussió sobre les eines i tecnologies que estan transformant la gestió turística a Altea; la “Importància de la col·laboració sectorial”, estratègies per enfortir la cooperació entre diferents actors del sector turístic i el paper de Hosbec en este camí; i “Integració de dades dels hotels de la destinació”, anàlisi de com la integració de dades pot millorar la qualitat de les dades sobre l’experiència turística, optimitzar els recursos i millorar la gestió privada i pública del municipi.

“Este esdeveniment és una oportunitat única perquè els professionals del sector allotjament d’Altea puguen conèixer les tendències actuals i futures del turisme intel·ligent”; apunta la responsable municipal de Turisme.

“La sessió serà completament en línia, cosa que facilita la participació des de qualsevol lloc”; afegeix Xelo González.

En paraules de la regidora de Turisme, “la jornada ‘El Futur del Turisme Intel·ligent a Altea’ cerca fomentar la innovació i la col·laboració en el sector turístic, aprofitant les tecnologies emergents. Altea és una destinació turística intel·ligent, coneguda pel seu encant mediterrani, la seua rica història i el seu compromís amb el turisme sostenible i intel·ligent”.

Els interessats a participar a la jornada poden inscriure’s a través de l’enllaç https://forms.office.com/e/y9b9vMWQRM

Per a més informació, contacteu amb l’equip organitzador a smartoffice@altea.es

Pin It on Pinterest