Select Page

Després de la instal·lació l’any passat de panells fonoabsobents a la zona d’atenció al públic de la Tourist Info Altea, ara s’ha instal·lat al taulell d’atenció un bucle magnètic que ajuda els usuaris amb audiòfons a rebre una transmissió neta des de la font a l’audiòfon. Segons informa l’edil d’àrea, Xelo González, que reconeix continuar millorant l’accessibilitat dels serveis en benefici de tota la població.

“Per garantir l’escolta clara, sense distorsió i nivell de so adequat, l’Ajuntament d’Altea ha confiat en ILUNION Accessibilitat per a l’estudi de l’entorn i la instal·lació d’este equip”. Explica González.

Com recorda la responsable municipal de Turisme, “l´Oficina de Turisme d´Altea compta amb la certificació UNE-ISO 14785:2014 d´oficines d´informació turística des de fa dos anys i amb esta actuació seguim adaptant-nos als requisits que esta certificació implica”. “Una certificació que, igual que la de Destinació Turística Intel·ligent i les de platges, presta especial atenció a l’accessibilitat”; conclou Xelo González, responsable municipal de Turisme.

Pin It on Pinterest