Select Page

És la segona vegada que es posen en marxa aquests tallers i tindran lloc els dies 20, 23 i 24 de maig.

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea ha engegat els segons tallers “Internet del dia a dia” dirigits a reduir la bretxa digital de gènere. Així ho ha informat l´edil d´àrea, Anna Lanuza.

Segons explica la responsable municipal d’Igualtat, “són uns tallers que tenen per objecte impulsar l’ús d’internet entre les dones, que per la seua edat i educació no saben utilitzar els dispositius mòbils com a instruments de treball, de participació o simplement per poder fer gestions bàsiques del seu dia a dia i que sovint redueix les seues possibilitats o les condiciona a haver de demanar ajuda”.

Anna Lanuza ha assenyalat que, “la bretxa de gènere digital és una realitat que posa de manifest les desigualtats entre dones i homes i que les fa més dependents, alhora que els impedeix participar plenament en la vida pública”.

Els tallers d’Internet del Dia a Dia de les Dones es van iniciar l’any passat amb molt bona acollida per part de les dones que hi van participar, cosa que ha portat la Regidoria d’Igualtat a continuar amb un projecte que permet a les dones continuar avançant, a través de l’adquisició de noves habilitats digitals, en la seua incorporació plena a la societat.

Es tracta de tres tallers, de dos hores de durada cada taller, que seran impartits per les especialistes Gusi Bertomeu i Cristina Llorens a l’aula d’informàtica de l’escola per a persones adultes. Durant tres dies i en horari de matí, de les 11 a les 13:00 hores, les assistents aprendran, a través de l’ordinador o del dispositiu mòbil, a fer gestions amb l’administració, a pagar els impostos, a demanar una cita al centre de salut o a fer gestions en un caixer bancari, entre altres coses.

S’ofereixen un total de 15 places i les dones interessades poden inscriure’s al correu del departament d’igualtat: Igualtat@altea.es o dirigir-se a este mateix departament situat al Centre Social d’Altea. Els tallers tindran lloc els dies 20, 23 i 24 de maig i estan subvencionats per la Diputació Provincial d’Alacant.

Pin It on Pinterest