Select Page

Diumenge 21 d’abril a partir de les 11:00 h.

Les regidories de Cultura i Altea la Vella, dirigides per Pepa Victoria Pérez, han preparat una Ruta Literària pel nucli històric d’Altea la Vella amb motiu del Dia del Llibre. L´activitat estarà guiada per l´historiador local Juanvi Martín i tindrà lloc el diumenge 21 d´abril amb eixida a Caixaltea a les 11:00h.

“En el transcurs del passeig, que durarà entre hora i quart i hora i mitja, faré un repàs de la història d’Altea la Vella a través de documents i llibres on apareix. Des de l’Edat Medieval fins a hui”; explica Juanvi Martín, que ha revelat algunes dades desconegudes, com que la primera Carta Pobla d’Altea la Vella data del 1279 i dóna la coincidència que va ser atorgada el 22 d’abril, per la qual cosa dilluns que ve Altea la Vella compleix 745 anys.

A més, entre la documentació estudiada per Martín Devesa, hi ha un document sobre les muralles d’Altea la Vella i el pagament dels veïns per a la seua construcció.

Estes i moltes altres dades històriques són les que Juanvi Martín compartirà amb els participants a la Ruta Literària d’Altea la Vella el proper diumenge 21 d’abril.

Com a responsable municipal d’Altea la Vella, Pepa Victoria Pérez convida els veïns i les veïnes d’Altea la Vella, Altea i visitants a gaudir d’este passeig pel nucli històric d’Altea la Vella, que de ben segur no deixarà indiferent ningú; a més de ser un pla perfecte per després gaudir de la bona gastronomia que la zona ofereix.

Pin It on Pinterest