Select Page

La regidoria de Participació Ciutadana ha donat a conèixer els detalls de la que serà la 1a Fira d’Associacions d’Altea 2022. Una jornada d’informació i convivència que tindrà lloc el dissabte 21 de maig, a l’aparcament del camí de l’Algar, i l’objectiu del qual és apropar a la ciutadania l’activitat associativa del municipi. Així ho ha indicat l´edil d´àrea, Maria A. Laviós.

Com ha explicat la responsable municipal d’Altea Participa, “totes les associacions alteanes han estat convidades a participar a la iniciativa i les que han cregut interessant compartir la seua activitat diària amb la ciutadania d’Altea, per diferents motius com ara captar socis o sòcies, estaran representades a la fira”. “El teixit associatiu és molt important i cal fomentar-lo a tots els nivells així com enfortir-lo perquè ens ajuden a la millora del nostre municipi. En esta edició, estaran representades 30 associacions de caràcter social, cultural i esportiva. Esperem que este sigui l’inici de moltes més edicions i que s’incremente el nombre de participants”. Ha apuntat la regidora.

“El principal objectiu de la Fira d’Associacions d’Altea és posar a l’abast del teixit associatiu del municipi i la ciutadania un canal de comunicació bidireccional perquè els alteans i les alteanes coneguen les associacions d’Altea i les tasques que exerceixen i de la mateixa manera , que les associacions coneguen les inquietuds dels ciutadans més propers.

A més de la presència de les associacions, la Fira d’Associacions D’Altea té preparat un ampli programa d’activitats per a tots els públics.

“Anime els alteans i alteanes a visitar esta fira perquè a més de poder conèixer moltes de les associacions que tenim a Altea i la feina que fan, es podrà gaudir d´activitats d´oci que s´han programat per a totes les edats i gustos”; ha conclòs l´edil.

Programa d’activitats

9:30 Muntatge.

10:30 a 11:30 Partit de futbol al Poliesportiu Municipal

11:30 a 12:30 Ball a càrrec de Danses Bellaguarda

12:30 a 13:30 Exhibició de patinatge

13:30 a 15:00 Exhibició de ball Lindy Hop

14:30 Paella

17:00 a 18:00 Conta Contes

18:00 a 18:30 Exhibició de Gimnàstica Rítmica

18:30 a 20:00h Actuació del grup musical La Gran Babylon

 

 

Pin It on Pinterest