Select Page

El festival tindrà lloc el dissabte 4 de maig a partir de les 11:00 h a Villa Gadea.

Les regidories de Cultura i Educació, regides per Pepa Victoria Pérez i Xelo González, respectivament, i Isabel Martínez, coordinadora de l’activitat, han presentat hui al matí la que serà la tercera edició del “ Menut Fest”. Festival que tindrà lloc el dissabte 4 de maig als jardins de Villa Gadea, en horari d’11:00 a 19:00h i les 800 entrades del qual han estat posades a la venda hui mateix a www.alteacultural.com.

“És la tercera edició del Menut Fest i les dos primeres van ser un èxit rotund. Les entrades es van esgotar aviat i esperem que este any passe el mateix”; ha comentat Pepa Victoria Pérez.

L´edil de Cultura ha explicat que l´empresa Salmaia és l´encarregada de l´organització del Menut Fest amb el suport de les regidories d´Educació i Cultura. “Serà un dia que tots els assistents ho passarem de meravella amb música, tallers, diferents activitats i convidem a la gent d’Altea i de la Comarca a participar-hi”; ha apuntat la responsable municipal de Cultura.

Ha sigutt Isabel Martínez, que ha donat els detalls d’esta nova edició del Menut Fest i ha qualificat com “una cita on tota la família pot passar-ho bé en un projecte que considere tan necessari per a tots els menuts. És un projecte formatiu, educatiu, que té com a missió principal tractar de posar en valor les disciplines artístiques, el medi ambient, la solidaritat, la pau, el feminisme, entre d’altres i considere que esta és una manera d’educar els més xicotets a través de la diversió, perquè no deixa de ser un dia que passem en família”.

El preu de les entrades és de 0 euros pels més xicotets de 0 a 2 anys; de 3 a 11 anys el cost de l´entrada és de 7€ i a partir dels 12 anys el preu de l´entrada és de 13€. L’entrada inclou tot el dia al recinte de “El Menut”.

Pel que fa a les actuacions que es duran a terme, Martínez ha revelat que el grup Iruixa&Skargots seran els encarregats de l’Ska en valencià; el grup Happening, una banda de pop i La Noia Tolls de música folk.

A més a més, durant tot el dia estarà habilitada una zona de jocs de fusta, pinta cares i dos tallers; un de circ i un altre de grafit, més altres sorpreses.

Com ha recordat la coordinadora de l’activitat, al recinte s’hi pot entrar menjar, però també hi haurà una barra de menjar i beguda amb productes per a la gent gran i per als més xicotets. Així com hi haurà una zona de pícnic.

Finalment, l’edil d’Educació, Xelo González ha convidat a la participació i ha agraït que “estos projectes vegen la llum i considerem que és un bon dia per passar-ho en família, on menuts i grans podem gaudir d’este dia de germanor i festa”.

González ha manifestat satisfacció “per la celebració d´este tipus de convivències en què els xiquets i xiquetes poden conèixer altres cultures i fer amics en esta jornada a l´aire lliure”.

Pin It on Pinterest