Select Page

La regidoria de Participació Ciutadana ha engegat un programa formatiu dirigit a l’alumnat de 4t de l’ESO i Batxillerat dels centres educatius del municipi, l’objectiu del qual és apropar l’administració pública a estos joves i impulsar-ne la participació . Així ho indica l´edil d´àrea, Joaquim Devesa.

En paraules de l’edil, “el programa Participem cerca acostar l’administració pública als joves i formar-los en participació, governança i polítiques públiques”.

Segons els detalls aportats per Devesa, el programa consta de diverses fases, sent la primera la visita a instal·lacions municipals que ha iniciat esta mateixa setmana.

Està prevista una segona fase composta per dos jornades formatives que impartirà la Universitat d’Alacant i una tercera fase en què un concurs d’idees triarà una proposta que es posarà en marxa el proper exercici amb la gestió conjunta de l’alumnat.

“Esta setmana han començat les visites als diferents departaments municipals i en el transcurs de les mateixes s’ha fet partícip a l’alumnat de la tasca que es realitza a cadascun”, explica el responsable municipal de Participació Ciutadana, que revela que són un centenar de xics i xiques els que s’han inscrit al programa.

Pin It on Pinterest