Select Page

Dissabte 9 de març de 18:00 a 20:00h amb la participació de Cerveses Althaia, Ké Water i Mar de Vins.

El proper dissabte 9 de març, a les instal·lacions de Cerveses Althaia, a partir de les 18:00h, tindrà lloc un tast maridatge a càrrec de les productores locals Mayte Pardo, CEO de Cerveses Althaia; Carla Bernabeu, CEO de Ké Water i Celeste Fernández, CEO de Celler Mar de Vins; que amb motiu del 8M, Dia Internacional de la Dona, han decidit unir forces per mostrar els seus projectes i reivindicar el paper de la dona com a empresària.

L’activitat, que compta amb el suport de la regidoria d’Igualtat, dirigida per Anna Lanuza i la de Comerç, encapçalada per José Maria Borja, pretén donar a conèixer la història d’emprenedoria de Mayte, Carla i Celeste, que com diu l’edil de Igualtat “han decidit fer un pas endavant i mostrar la seua tasca en unes àrees que es tenen més associades a que siguen ocupades per homes”. “Encara que són tres empreses ja conegudes al municipi, es vol mostrar que darrere hi ha dones que porten l’ànim de l’empresa”. Ha afegit Anna Lanuza, que ha explicat que “han decidit unir-se i dins de la setmana de la dona fer un acte protagonitzat i conduït per elles mateixes que mostrarà els seus productes”.

“És important que les dones que fan este tipus de feines es visibilitzen, mostren el que fan i trenquen sostres de vidre que encara hi ha i que en puguem gaudir. En este cas amb l’esdeveniment que han preparat per al públic el proper dissabte”. Hi ha apuntat la responsable municipal d’Igualtat.

Per la seua banda, el regidor de Comerç i Emprenedoria, Jose Maria Borja ha mostrat el suport municipal a este esdeveniment la setmana en què celebrem la dona i reivindiquem espais per a ella com és el de la dona emprenedora. “Tenir esta oportunitat de visibilitzar les dones emprenedores que heu optat per emprendre els vostres negocis és exemple i es necessari que la societat el conega perquè veja que són possibles este tipus d’iniciatives”. “No sols volem donar-vos suport i felicitar-vos per les vostres empreses i productes, sinó també per este esdeveniment que presenteu perquè la societat vos puga conèixer de primera mà i puga compartir amb vosaltres una jornada tan especial com la del 9 de març”; ha afegit el regidor, que ha desitjat èxit de participació en este tast especial productores locals.

Ha sigut Mayte Pardo, Ceo de Cerveses Althaia, la que ha detallat com sorgia la iniciativa. “Ja ens coneixíem abans perquè hem coincidit en diferents activitats i parlant del que és nostre, tenim en comú que som dones i som dones productores i dins del marc del Dia de la Dona decidim involucrar-nos i trobant els nostres punts en comú, decidim explicar les nostres experiències”. Pardo ha explicat que “l’activitat consisteix en una visita a les instal·lacions de Cerveses Althaia, però totes tres explicarem la nostra activitat comuna que és la producció de begudes fermentades i després es passarà a un tast maridatge una mica especial en què nosaltres comptem que és això de ser dona emprenedora, del sector primari que acostuma a estar lligat a homes i mentre provem els productes, anirem contestant les preguntes de la gent”.

A esta informació, Celeste Fernández, de Celler Mar de Vins, ha afegit que “tant de bo puguem aportar una mica a qualsevol persona que està pensant a emprendre”. “Crec que serà una jornada molt enriquidora i divertida pel que anime a la participació”; ha conclòs Fernández.

Per participar a l’activitat cal reservar la plaça a www.cervezaslthaia.com/pages/visitas-y-catas  i el preu és de 23€ per persona.

I finalment, Carla Bernabeu, fundadora de Ké Water Drinks, ha agraït a Mayte Pardo convidar-la a participar en la iniciativa. “És veritat que en haver coincidit en diversos esdeveniment i fermentar coses totes tres, doncs decidim fer este esdeveniment diferent del comú i crec que a Altea tenim molt potencial i crec que és una oportunitat per comunicar a la gent d’Altea i al voltant el que fem cadascuna i transmetre els nostres objectius, com fem les coses i l’afecte que li posem, que és molt important perquè són tres productes artesans que fem amb tot l’amor del món i amb una missió que és d’aportar valor a la societat. Així que desitjosa que arribe dissabte i poder compartir allò que fem”. Ha declarat Bernabeu.

Pin It on Pinterest