Select Page

La regidoria de Festes informa sobre les diferents activitats que tindran lloc a Altea per a Cap d’Any i Reis.

La regidoria de Festes anuncia que a la tradicional programació de Cap d’Any se suma este any la celebració d’activitats lúdiques organitzades des de l’Ajuntament en col·laboració amb les comissions de festes del Stm. Crist del Sagrari a Altea i Stm. Crist de la Salut a Altea la Vella.

Així mateix, el regidor d’àrea, Joaquim Devesa, ha recordat que el darrer dia de l’any començarà amb la Festa de Cap d’Any Infantil, organitzada per la regidoria d’Educació i que tindrà lloc a la Plaça de l’Església en horari de 10.30 a 13:00 h.

A la vesprada, a Altea la Vella, a la Plaça de l’Església, la comissió del Crist de la Salut ha preparat un vespre a benefici de les festes, a partir de les 16:00 h. Amb una pausa per sopar, els veïns d’Altea la Vella i residents a la zona podran celebrar l’arribada del nou any amb raïm, cava i cotilló a esta mateixa plaça.

Segons explica el regidor, la gran festa de la Nit de Cap d’Any tindrà lloc a la plaça de l’Església d’Altea amb raïm, cava, cotilló, focs artificials, música i el corresponent “resopó”. A més, la comissió de festes del Crist del Sagrari oferirà servei de barra a preus populars, a benefici de les festes patronals.

I un altre dels dies centrals del Nadal és el Dia de Reis, en què l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient desperta la il·lusió de xicotets i grans que esperen ja els patges reials per dipositar les cartes de desitjos. A Altea serà el dia 3, a la Plaça del Convent, a la vesprada. A més, la Comissió del Crist del Sagrari oferirà una xocolatada per als assistents. A Altea la vella el patge reial anirà el dia 4 a la Plaça de l´Església per anunciar l´arribada dels Reis i rebre les cartes.

Des de la regidoria s’informa que, atès el volum de feina que tenen els Reis Mags, les comissions de festes del Crist del Sagrari i Santa Anna seran les que preparen les llistes de xiquets que rebran els regals una vegada acabades les cavalcades. Cavalcades que seran el dia 5 a partir de les 18:00h a Altea amb finalització a la Plaça dels Esports i el dia 6 a Altea la Vella a partir de les 11:00h amb finalització al Centre Cultural.

Les famílies interessades podran acostar-se a parlar amb la Comissió del Crist el dia 4 de gener des de les 9:00h a les 23:00h al carrer 9 d’Octubre núm. 10 i amb la comissió de festes de Santa Anna el dia 5 des de les 18:00h fins a les 01:30h al Centre Cultural d’Altea la Vella.

Des de la regidoria de Festes, el seu responsable espera que Ses Majestats arriben carregats de regals.

Pin It on Pinterest