Select Page

Dies 22 i 23 de desembre

El Pare Noel s’acostarà als comerços d’Altea per visitar-los i així poder comprovar la gran varietat i qualitat dels productes que ofereix la nostra localitat. Segons informa l´edil de Comerç, Jose Maria Borja.

Com explica Borja, “a diferència d’anys anteriors, este any el Pare Noel no romandrà a la Plaça de l’Ajuntament esperant la visita dels menuts, sinó que ha mostrat el seu desig de conèixer el nostre municipi i ens ha comunicat que passegarà per diferents zones d’Altea ”. “A més ens ha demanat que traslladem als xiquets i xiquetes d’Altea que els espera a la Casa de Cultura el divendres 22 de 17:30 a 19:30 i el dissabte 23 al matí a la Biblioteca d’Altea la Vella de 12 a 13:00h”; ha afegit Jose Maria Borja.

Pel que fa a l’itinerari de visites que té programat el Pare Noel, el divendres 22 en horari d’11 a 13:00h recorrerà els comerços de l’Avda. Jaume I per saludar alteans i alteanes i conèixer-ne els desitjos. El mateix divendres, a la vesprada, de 17.30 a 19.30 estarà a la Casa de Cultura esperant la visita dels més xicotets perquè li puguen lliurar la carta de regals.

El dissabte 23 de desembre, d’11 a 13h visitarà els comerços i restaurants d’Altea la Vella i després recollirà les cartes a la Biblioteca -Extensió Administrativa- perquè tothom puga tenir els seus regals a temps. I esta mateixa vesprada, de 17.30 a 19.30 passejarà pels carrers del Poble Antic, visitant també els establiments.

“Este any el Pare Noel vol passar més temps entre nosaltres i vos convide que fem realitat el seu desig de conèixer-nos i eixim a rebre’l”; ha conclòs l´edil de Comerç, Jose Maria Borja, qui insta els alteans i alteanes a participar d´estes festes nadalenques.

 

Pin It on Pinterest