Select Page

Forjant líders a través de l’esport et convida a practicar esport i fer amics durant les vacances nadalenques.

Les regidories de Joventut i Esports, dirigides per Germán Manjón i Sara Soler, respectivament, han organitzat unes jornades lúdic-esportives perquè la joventut d’entre 12 i 17 anys gaudisca d’uns dies d’acció per Nadal. Estes jornades tindran lloc del 26 al 29 de desembre i són gratuïtes pels participants.

Baix el lema “Forjant líders a través de l’esport”, del 26 al 29 de desembre, al Centre Juvenil i Poliesportiu Municipal tindrà lloc “Nadal en Acció”; unes jornades en què de 10:00 a 13:00h, els inscrits podran participar en tornejos de Futbol, Handbol, Colpbol, Bàsquet i altres; a més d’assistir a tallers saludables com d’alimentació, gestació emocional o xarxes socials, entre d’altres activitats i sorpreses que hi ha previstes.

Com ha explicat l´edil de Joventut, “es tracta d´un campus esportiu integral per a joves d´Altea. Un programa en què a més de divertir-se per Nadal, estos joves d’entre 12 i 17 anys aprendran a gestionar les seues fortaleses i habilitats”.

“Com creiem que l’esport, a més de fomentar la salut, també fomenta els valors i la intel·ligència emocional, seran les claus del desenvolupament d’este curs de 4 dies que també tindrà present l’entrenament en valors positius”. Ha afegit el responsable municipal de Joventut.

Per part seua, l’edil d’Esports, ha matisat que es podran inscriure els joves que ho desitgen de les edats esmentades i són 80 les places de la convocatòria. Les inscripcions es duran a terme a qualsevol dels dos departaments esmentats i se seguirà un ordre d’inscripció rigorós. Les inscripcions s’han de materialitzar a centrejuvenil@altea.es  o telefonant al 661689083 de Joventut o a juventudydeportes@altea.es  o  telefonant al 965841334 de la regidoria d’Esports.

“El projecte està encapçalat per dos professionals de l´esport, Fede Carreras i Éric Cano, graduats en Ciències de l´Esport”. Ha matisat Sara Soler, que ha puntualitzat que des de les àrees implicades “es vol fomentar la pràctica de l’esport que sabem que millora la salut física i mental, però a més pot ajudar a que els joves que tinguen activitat, gaudisquen, es cuiden i agafen hàbits de vida saludable, deixant de banda conductes nocives”. Ha conclòs Sara Soler, que ha manifestat satisfacció en nom de les dos regidories per la posada en marxa del projecte.

Pin It on Pinterest