Select Page

Organitzada per la Cambra de Comerç d’Alacant en col·laboració amb l’Agència d’Ocupació i el Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Altea.

A primera hora del matí tenia lloc a Palau Altea l’obertura de la IV Fira d’Ocupació. Una jornada emmarcada al Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) orientat a millorar l’ocupabilitat dels joves d’entre 16 i 29 anys que no estiguen treballant ni estudiant, apropant-los al món laboral i facilitant a les empreses la contractació d’estos joves.

La inauguració de la IV Fira d´Ocupació PICE ha comptat amb la participació de l´Alcalde d´Altea, Diego Zaragozí; la vicepresidenta de la Cambra de Comerç, Eva Miñano; el regidor de Foment de l’Ocupació, Jose María Borja i el regidor de Joventut Germán Manjón. Hi han assistit també els regidors Maria Lloret, del Grup Municipal Popular i Diego Coello de Vox.

La jornada que s’està desenvolupant hui al matí té al seu programa conferències, tallers i un espai amb estands de 26 empreses de diferents sectors de la província en què els 170 joves inscrits poden deixar el seu C.V. i conèixer els perfils demandats per cadascuna.

En paraules de la vicepresidenta de la Cambra de Comerç, entitat organitzadora de la Fira, “estem realment contents de l’acolliment que hem tingut a Altea. Són 26 les empreses que presentaran als nostres joves la seua oferta formativa i què realment necessiten les empreses”. “Este tipus de fires són la unió entre l’ocupabilitat i els xavals”. Ha afegit Miñano, que ha agraït al consistori alteà la seua col·laboració.

Per part seua, l’edil de Foment de l’Ocupació, ha manifestat satisfacció per poder col·laborar, una vegada més, amb la Cambra de Comerç. “Acollim no només joves de tota la província d’Alacant en recerca activa d’ocupació, sinó també empreses de la comarca i de la província en procés de selecció d’ocupació, per poder informar així els joves de quins són els requisits de la selecció de personal a cadascuna de les empreses. Alhora, els joves tindran l’oportunitat de formar-se amb unes ponències d’alta qualitat sobre ocupabilitat i deixar els seus currículums a les 26 empreses que participen a la Fira”. Ha detallat Jose María Borja.

 

Pin It on Pinterest