Select Page

La regidora de Turisme, Xelo González, i la tècnica del departament, Ana Pérez, assisteixen a la III Convenció Turespaña que, baix el lema “La transformació sostenible del turisme”, ha tingut lloc a Sant Sebastià del 22 al 25 d’octubre.

Xelo González ha destacat la importància de participar en estos esdeveniments que ens permeten conèixer els casos d’èxit d’altres destinacions en matèria de sostenibilitat, així com les estratègies de promoció que fa Turespaña i mantenir trobades amb consellers de les oficines espanyoles de turisme europees.

“Altea continua treballant per mantenir la certificació a la norma UNE 178501 de Sistema de Gestió de Destinacions Turístiques Intel·ligents, per a la qual cosa necessitem seguir formant-nos i estar al dia de tots els aspectes relacionats amb els eixos de governança, innovació, tecnologia, accessibilitat i sostenibilitat . En estes trobades tenim l’oportunitat de contactar amb empreses i altres destinacions que estan treballant en esta línia, compartint les nostres experiències”. Declara la responsable municipal de Turisme.

Pin It on Pinterest