Select Page

Dissabte 28 d’octubre a les 19:00h al Centre Social

La regidoria d’Igualtat ha programat la representació de l’obra de teatre “Nora, Casa de Muñecas”, amb motiu dels actes commemoratius del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, 25N. Així ho fa conèixer l’edil d’àrea, Anna Lanuza.

La representació tindrà lloc el dissabte 28 d’octubre a les 19:00h a l’auditori del Centre Social. L´entrada és gratuïta i lliure fins a completar l´aforament de la sala i la representació està subvencionada per la Diputació Provincial d´Alacant.

“Nora, Casa de Muñecas” és una obra de Henrik Ibsen, versionada i dirigida per Jose Manuel Vidal i compta amb la participació d’Isabel Pardines, Maribel Vallès, Jose Vicente Soriano, Jose Manuel Vidal i Paco Pando.

L’obra narra la vida de Nora i Torvaldo a través del seu matrimoni i les situacions a què la mateixa Nora s’enfronta amb xantatges i humiliacions i el camí que segueix per retrobar-se amb ella mateixa.

Com a responsable municipal d’Igualtat i Benestar Social, Anna Lanuza convida la població alteana a gaudir d’esta obra que de ben segur no els deixarà indiferents.

 

Pin It on Pinterest