Select Page

El pròxim divendres 20 d’octubre tindrà lloc, a la Casa de Cultura, a les 19.00 h, la presentació del projecte Voluntariat pel Valencià, la formació de les parelles lingüístiques i el repartiment del material a les persones inscrites en la iniciativa. Així ho indica l’edil de Normalització Lingüística, Xelo González.

“Si voleu aprendre valencià o ensenyar a altres persones a parlar valencià, podeu fer-ho formant part del projecte Voluntariat pel Valencià”; ha recordat González, la qual informa que el primer intercanvi lingüístic entre parelles tindrà lloc el dilluns 23 d’octubre, i ha matisat que, encara que el termini d’inscripcions ja ha conclòs, si hi ha alguna persona que encara vulga participar i no ho ha sol·licitat, pot  fer-ho posant-se en contacte amb normalitzacio@altea.es

Xelo González ha explicat que són 10 les sessions de treball de les parelles lingüístiques. Una per setmana d’una hora de duració.

Finalment, la responsable municipal de Normalització Lingüística ha apuntat que la iniciativa compta amb la col·laboració de la Coordinadora per l’Ensenyament en Valencià de la Marina Baixa.

Pin It on Pinterest