Select Page

L’acte institucional ha tingut l’objectiu de reconéixer la labor del voluntariat de la ciutat i de les organitzacions que els sostenen

L’Ajuntament d’Altea, representat pel regidor Serveis Socials i Sanitat, José Luis León Gascón, ha celebrat el primer acte institucional amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, que es commemora hui, amb l’objectiu de reconéixer la labor del voluntariat i de les organitzacions que els sostenen, rendint-los un homenatge per la seua dedicació.

En la seua intervenció, León Gascón, va presentar l’acte i ha va agrair la labor dels voluntaris i voluntàries del municipi d’Altea: “ja es va reconéixer després de la pandèmia la labor de molts dels sectors que van ajudar en aqueix moment, en el dia de hui, reconeixem al voluntari i a la voluntària de la nostra localitat d’Altea”.

En l’acte es va atorgar reconeixements a ONGs locals d’ajuda, protecció i cura animal. Aquestes associacions van ser BIGATOS, Somos Gos, Una sonrisa una ilusión, Protectora de Animales y Plantas Marina Baixa (Benidorm)  i l’Asociación Gatos Felices. Por otra parte. D’altra banda, les ONGs d’ajudes socials reconegudes han sigut: Corazón Exprés, Càritas i Creu Roja.

El regidor de Serveis Socials ha volgut agrair també a Protecció Civil d’Altea, perquè “encara que no estiguen dins del departament, han estat al peu del canó quan els hem necessitat”. Acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana i Trànsit, Miguel de la Hoz, i el mateix José Luis León Gascón van ser els encarregats d’entregar el reconeixement.

Una altra reconeguda ha sigut l’associació comarcal, Anemona Marina Baixa, que sempre fa costat a la localitat Altea per a la lluita contra el càncer de mama, la regidora de Participació Ciutadana, Maria Antonia Laviós, al costat de l’edil León Gascón, van ser els encarregats d’entregar el reconeixement.

Finalment, el regidor de Serveis Socials i Majors també ha volgut reconéixer la Junta de la Tercera Edat d’Altea per les seues activitats dirigides a les persones majors o jubilades de la nostra localitat.

Per a finalitzar, es van atorgar dos reconeixements especials, el primer va ser per a donya Marijke Viezee, presidenta de l’Asociación Gatos Felices, per la seua extraordinària labor que realitza en mètode cer a través del conveni que té amb la Regidoria de Benestar Animal, un conveni signat per totes les associacions animalistes i és ella qui coordina a tots els voluntaris i voluntàries del municipi d’Altea i Altea la Vella.

I l’altre reconeixement especial va ser per a Miguel Orozco, president de la Creu Roja Altea, per les seues quasi 13 anys en la gestió de l’ONG alteana

L’edil, José Luis León Gascón, ha va finalitzar l’acte de més de 80 persones en el CIM Altea (antic CEAM): “és necessari reconéixer i agrair la labor del voluntariat, entitats i associacions del nostre municipi, ja que, sense el seu treball i col·laboració a les administracions ens seria moltes vegades molt difícil arribar fins on arriben moltes associacions”.

Pin It on Pinterest