Select Page

El regidor de Projectes Europeus presentarà el discurs sobre el ‘estat de la Unió’ en Ràdio Altea i explicarà els diferents programes que ofereix la Unió als alteans

L’Ajuntament d’Altea ha renovat la seua municipalitat en la xarxa del projecte “Construir Europa amb les autoritats locals” i continua reforçant el seu compromís amb les polítiques europees i la labor de difusió i promoció de les mateixes entre la seua ciutadania. Germán Manjón, regidor de Projectes Europeus, Joventut i Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Altea, presentarà, des de Radi Altea, el discurs sobre el ‘estat de la Unió’.

El discurs sobre el ‘estat de la Unió’, de mans de la presidenta de la Comissió Europea és la presentació del balanç de les polítiques realitzades durant els últims dotze mesos. En ell es comenten els principals reptes als quals s’enfronten els països europeus, i exposen les estratègies i propostes per a afrontar-los.

El discurs de la presidenta Ursula von der Leyen tindrà lloc el pròxim 13 de setembre, i en aquesta ocasió, els principals punts a tractar inclouen la lluita contra el canvi climàtic a través del Pacte Verd Europeu, la transició digital, l’economia, la guerra d’Ucraïna i les pròximes eleccions europees que posaran fi a la legislatura 2019-2024.

Germán Manjón, regidor de Projectes Europeus, Joventut i Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Altea, presentarà, des de Ràdio Altea, demà 12 de setembre aquest discurs i explicarà el compromís de l’Ajuntament amb les polítiques comunitàries, així com el treball que des de l’Oficina de Projectes Europeus es realitza per a facilitar l’accés de la ciutadania als diferents programes que ofereix la Unió Europea.

L’edil comentarà la renovació de la municipalitat en la xarxa del projecte ‘Construir Europa amb les autoritats locals’, l’objectiu general de les quals és contribuir a la creació d’un autèntic àmbit públic que connecte el nivell local amb el comunitari i promoure la participació ciutadana en els assumptes europeus. A més, s’explicaran els diferents projectes en els quals participa el Consistori i com poden ajudar a la ciutadania.

Es pot consultar més informació sobre el discurs sobre el ‘estat de la Unió’ i veure la seua retransmissió en directe a través d’aquest enllaç: https://state-of-the-union.ec.europa.eu/index_es.

Pin It on Pinterest