Select Page

 El tema central d’aquesta jornada va ser la participació juvenil a nivell

La regidora de Projectes Europeus, Maria Antonia Laviós, al costat de la responsable d’EuroAltea, Paloma Verdú, van estar convidades en les jornades “Youth Participation. How to foster youth participation in local communities”. El Ministeri d’Educació i Cultura s’ha fixat en el treball que s’està desenvolupant en l’oficina de projectes europeus d’Altea, la qual cosa, demostra que EuroAltea està sent un referent en el voluntariat i en la participació juvenil.

L’esdeveniment, que traduït significa, “Participació juvenil – Com fomentar la participació juvenil en les comunitats locals?” destaca la importància de la participació dels joves per al desenvolupament de les comunitats locals, mostrant els enfocaments i les oportunitats de finançament disponibles. Aquest esdeveniment s’emmarca dins de les accions de la “European Week of Regions and Cities” (Setmana Europea de les Regions i Ciutats).

“La jornada tenen com a objectiu fomentar la participació de joves en el funcionament de la democràcia i en el desenvolupament de les comunitats locals”, ha explicat l’edil, Maria Antonia Laviós.

L’equip d’EuroAltea ha sigut convidat pel Punt Europeu de Ciutadania, del Ministeri de Cultura i per l’Association for culture and education Pina i CERV Eslovènia (VoluntEU: Volunteering citizens as response to social COVID19 crisi).

“Hem sigut convidats pel Ministeri d’Educació a participar en aquestes jornades a fi d’exposar el projecte europeu que liderem com a Ajuntament”, finalitzava Laviós.

Pin It on Pinterest