Select Page

Rebudes les obres d’esta nova instal·lació del centre escolar.

El nou menjador escolar del CEIP Les Rotes entrarà en servei a principis del curs escolar 2023-24, ja que hui ha tingut lloc l’acte de recepció de les obres per part del Consistori. A la inspecció a les obres ha girat visita l’arquitecte i interventor municipals, acompanyats pels regidors d’Urbanisme i Educació; així com els responsables tècnics de la construcció.

“Estem molt contents que per fi se signe l’acta de recepció del menjador de les Rotes. Unes obres molt necessàries que s’ha dilatat en el temps per qüestions alienes a l’Ajuntament i que ara mateix tenim finalitzat i està previst que quan s’inicie el nou curs escolar l’alumnat ja en puga fer ús”; assenyala el responsable municipal d’Urbanisme, Jose Orozco.

El pressupost de l’obra ha sigut de 570.000€, encara que com indica l’edil, “està pendent de revisar algun import més xicotet”.

Esta nova construcció connecta l’espai de Primària, a la part baixa, amb Infantil, a la primera planta; per la qual cosa es tracta d’una instal·lació de dos plantes amb capacitat per a més de 160 alumnes del centre.

“Este menjador era una reivindicació tant del professorat com de l’AMPA de les Rotes, que entenem millorarà molt el dia a dia dels nostres xiquets i també compleix amb l’objectiu d’alliberar l’espai del menjador prefabricat que estava donant servei i que el funcionament del col·legi torne a ser el més normal possible”; ha concretat el regidor dʻUrbanisme, Jose Orozco.

Per part seua, la recent nomenada edil d’Educació, Xelo González ha declarat que, “des de l’àrea d’Educació estem satisfets i orgullosos d’estar signant hui esta acta de lliurament del menjador escolar del CEIP Les Rotes, que permetrà que més de 160 alumnes puguen menjar simultàniament, mentre que abans es feien fins a tres torns per donar servei a tots els xiquets i xiquetes demandants d’este servei important que ajuda a la conciliació laboral i familiar”.

González ha destacat la bona organització de les instal·lacions, que tenen accés per Primària i Infantil, i que permetrà una millora important al servei de menjador escolar de les Rotes.

Les instal·lacions estan dotades de dos salons, en planta baixa i primera planta, a més de serveis a les dos plantes i cuina en planta baixa connectada amb la planta alta a través d’un munta plats; una zona de magatzem; zona de càmeres; els vestuaris i accés per al servei. A la primera planta, a més del menjador i els serveis, hi ha un espai de cuina per donar servei a la planta i una àmplia terrassa.

Pin It on Pinterest