Select Page

Els 12 vots de Compromís i PSPV-PSOE han donat l’alcaldia a Diego Zaragozí de Compromís.

En un ple saló d’actes del Centre Social ha estat investit nou alcalde d’Altea Diego Zaragozí Llorens de Compromís, gràcies als 9 vots del seu grup i els 3 del PSPV-PSOE. Una vegada jurat o promès el càrrec de regidor pels 21 membres de la Corporació Municipal alteana, s’ha procedit a l’elecció de l’Alcalde, i el resultat del qual ha conduït a la investidura de Zaragozí per part dels membres de la Mesa d’Edat, els qui han presidit la sessió extraordinària constitutiva de l’Ajuntament.

Els regidors electes, que han anat prenent possessió del seu càrrec d’edil jurant o prometent el càrrec i rebent l’acreditativa medalla de la seua condició de regidor, per a la constitució de la Corporació són: Diego Manuel Coello Beltrán i Alejandro Mulet Fuster, constituents de la Taula d’Edat; Francisco Berenguer Alvado; José María Borja Ivars; Joaquín Devesa Crespo; Rocío Gómez Sánchez; Xelo González Ripoll; Anna Maria Lanuza Berenguer; Maria Lloret Ferrer; Germán Manjón Castillo; Jose Francisco Orozco Orozco; Pedro Ortiz Orozco; Josefa Victoria Pérez Llorens; Silvia María Pérez Ripoll; Rafael Ramón Mompó; Deogracias Sánchez Alvado; José María Sellés Carrer; Aurora Serrat Guarinos; Sara Soler Berenguer; Gregorio David Such Fuster i Diego Zaragozí Llorens.

Constituïda la Corporació Municipal, s’ha procedit a l’elecció d’alcalde i en el transcurs de les votacions, cada candidatura ha votat el seu número u com a alcaldable a excepció del PSPV-PSOE que ha optat per renunciar a l’alcaldia i els seus tres regidors votar la investidura de Diego Zaragozí de Compromís, com així s’esperava gràcies al “Pacte del Bol”, signat a principis de setmana.

Proclamat alcalde, Diego Zaragozí prenia la paraula i en un breu però emotiu discurs es dirigia als presents.

El recent elegit alcalde ha centrat la seua intervenció en tres blocs; el polític, el familiar i el significat que té per ell ser alcalde. Diego Zaragozí s’ha acordat de tots els companys que els han precedit en la seua agrupació política i que han format part de qualsevol de les 10 candidatures de Compromís en les seues diferents facetes i noms de l’agrupació valencianista. Així mateix, ha tingut paraules de gratitud per a les persones que han col·laborat amb el seu partit. Menció especial ha tingut per a Jaume Llinares, a qui ha qualificat com a gran alcalde, company i mestre. Un Llinares que, present a l’auditori, s’ha emocionat quan ha irromput en aplaudiments cap a ell.

A continuació i en un segon bloc, Diego Zaragozí s’ha retrotret en el temps i ha recordat els seus orígens familiars com a presentació de la seua persona. “La meua família, totes les persones que conec, totes les meues feines, i totes les situacions viscudes han fet de mi el que sóc ara”; ha apuntat el nou alcalde, que ha agraït la confiança de les 3.310 persones que el van votar el 28 de maig passat per ser alcalde.

I finalment, Diego Zaragozí, de forma succinta ha apuntat el que per a ell significa ostentar el càrrec d’alcalde, “és un orgull representar el meu poble, una gran responsabilitat i estic ací no per ocupar un càrrec sinó per un encàrrec de la gent per gestionar els interessos d’Altea i millorar-la. Espere complir amb la comesa i no cometre errors que avergonyisquen la meua família, els meus amics i totes les persones que han confiat en mi”.

Pin It on Pinterest