Select Page

Serà el 18 de març de 17.00 a 20.00 hores

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, regida per Pere Barber, ha organitzat una nova activitat esportiva destinada a xiquets i xiquetes. Serà el “Altea Neon Day”, multiesport sota llums de neó, dissabte que ve 18 de març en el Palau d’Esport Vila d’Altea.

Els xiquets i  xiquetes tindran l’oportunitat de participar en diferents activitats esportives, com a bàsquet 3×3, karting elèctric, gimcanes d’habilitat i boles inflables. Més de deu activitats que com a particularitat es desenvoluparan sota llums de neó. Un ambient de competitivitat i amistat en un entorn segur i divertit.

“Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea estem compromesos amb el foment de l’esport i l’activitat física entre els joves de la ciutat. Per això, duem a terme una extensa agenda d’activitats al llarg de l’any, com la que celebrarem aquest cap de setmana. Una oportunitat única perquè els xiquets i xiquetes puguen experimentar amb diferents esports i activitats, fora de les que practiquen habitualment, i ho facen d’una forma molt especial, amb el neó”, ha comentat el regidor d’Esports, Pere Barber.

 

Pin It on Pinterest