Select Page

Se celebrarà el 5 de març amb activitats i tallers destinats a xiquets i joventut

Altea celebrarà la segona edició del Dia de l’Endoinfancia, una activitat organitzada amb motiu del mes de l’endometriosi que busca la visibilització i conscienciació d’aquesta malaltia a través d’activitats i tallers destinats principalment a la joventut. Aquesta jornada, organitzada per l’associació El Grito del Silencio compta amb la col·laboració de les Regidories de Participació Ciutadana i Cultura.

Se celebrarà diumenge que ve, 5 de març, d’11.00 a 18.00 hores en el Centre Juvenil d’Altea. Comptarà amb activitats com a teatre de marionetes, iniciació al barranquisme, Capoeira, pintacares, contacontes, un concurs per a vestir de groc (color de l’endometriosi) o una gran xocolatada. Totes les activitats  tindran un cost d’un euro, com a donatiu per a l’associació.

“Davant l’èxit de les activitats del passat any, s’ha posat en marxa una nova edició. Una manera d’oferir oci a xiquets i joves alhora que es dona a conéixer aquesta malaltia”, ha comentat María A. Laviós, responsable de Participació Ciutadana.

L’endometriosi és una malaltia que per a la majoria de la població és desconeguda i afecta a 1 de cada 5 persones amb úter. És un trastorn que afecta els ovaris, les Trompes de Fal·lopi i el teixit que recobreix la pelvis. Causa grans dolors durant el cicle menstrual i crea problemes de fertilitat.

Pin It on Pinterest