Select Page

El lladre o els lladres van sostraure més de 4000 euros en metàl·lic a l’ONG

La Regidoria de Benestar Social, regida per José Luis León Gascón, ha concedit 2000 euros directes a Càritas Altea per a ajudar a l’ONG. L’organització caritativa va patir un robatori i els van sostraure més de 4.000 euros divendres passat 16 de desembre. Els diners estaven preparats per a ingressar-se en el compte bancari de l’organisme i estava resguardat en la seua seu, situada en els soterranis del número 13 de l’avinguda Rei Jaume I.

“Des del nostre departament treballem molt bé amb Càritas i tenim una bona relació amb ells. Així que s’ha decidit donar-los suport econòmicament amb 2.000 euros més de la seua línia nominativa habitual que té l’ONG alteana, d’aquesta manera, col·laborarem perquè moltes famílies necessitades no es vegen afectades per aquest desafortunat succés”, ha assenyalat l’edil, León Gascón

Càritas Altea ha fet públic el número de compte on es poden fer els donatius, i recorda que “tots aquests donatius es poden deduir de la declaració de l’IRPF de l’any pròxim”. Els bancs i comptes corrents on es poden fer els ingressos són el Banc de Sabadell (ES36 0081 1502 4800 0100 0001) i CaixaBank (ES15 2100 2611 3002 1005 2834).

Per part seua, Fina Ferrer, la directora de Càritas Altea s’ha mostrat molt agraïda amb la Regidoria de Benestar Social: “amb aquests diners podem ajudar a les famílies més necessitades, i a més en unes dates tan especials com aquestes de Nadal”.

Els diners procedia de diversos donatius i una guardiola de València que anava a ingressar-se al banc.

Pin It on Pinterest