Select Page

Ahir, Xelo González, regidora de Turisme, assistia a la gala de lliurament de Premis de Turisme i Oci Marinalia, amb el propòsit de donar suport a l’empresa alteana Sailing Point, finalista dels premis.

El portal web d’experiències Marinalia ha lliurat este dijous els primers Premis de Turisme d’Oci en una gala celebrada a Calp i a la qual ha assistit la responsable municipal de Turisme d’Altea.

En total es feia entrega de sis reconeixements i un guardó honorífic a Josep Antoni Ivars. La resta de reconeixements van ser per a “Valencia Bonita”, el premi a la millor tasca divulgativa de la Comunitat Valenciana; a l’apartat de turisme sostenible s’ha imposat el Centre de Vela i Rem del Club Nàutic Moraira; “Travel_in_Spain”, a la categoria de creador digital i travel influencer; “Ola Motos” s’ha alçat amb el guardó a millor producte de turisme aquàtic; pel que fa a la millor empresa de turisme familiar, el jurat ha triat “Carlos Water Sports” i el millor valorat pels clients ha sigut “Siesta Advisor”.

Transcorreguda la gala, Xelo González felicitava Sailing Point per haver sigut finalista als I Premis Marinalia i l’emplaçava a continuar treballant en l’impuls del turisme de oci. “El fet d’haver arribat fins a la final és un reconeixement a la vostra tasca i també un indicador que sou una empresa destacada del sector”. Comentava la responsable municipal de Turisme.

Pin It on Pinterest