Select Page

L’Associació de Familiars de Malalts Mentals de la Marina Baixa, acompanyada per les autoritats municipals, amb l’Alcalde Jaume Llinares al capdavant, ha col·locat hui al matí, una pancarta al balcó de l’Ajuntament d’Altea amb un doble objectiu; commemorar el Dia Internacional de la Salut Mental, que tindrà lloc el proper 10 d’octubre, i conscienciar la societat sobre les malalties mentals i el suport que necessiten afectats i familiars.

AFEM és una associació de caràcter comarcal, l’equip de treball de la qual està compost per una psicòloga-coordinadora, una treballadora social i una terapeuta ocupacional. Al programa de l’associació hi ha el desenvolupament de programes adaptats per als afectats, com pot ser la rehabilitació psicosocial i laboral; programes d’atenció domiciliària, de oci i temps lliure i l’Escola de Famílies.

A més, l’acte ha iniciat amb la lectura d’un manifest, a càrrec d’un dels integrants d’AFEM. Associació que este any fa 25 anys d’existència.

Amb esta nova acció d’AFEM, l’Ajuntament d’Altea i les regidories de Salut i Benestar Social, dirigides per José Luis León Gascón, donen una vegada més suport a l’entitat. Una entitat que compta amb una subvenció municipal anual de 3.500€. Així ho ha indicat l’edil d’àrea, que per motius de salut no ha pogut estar present hui.

León Gascón ha recordat que el proper mes de desembre, el servei municipal SASEM complirà un any. Un servei d’atenció a persones amb problemes de salut mental format per una psicòloga i un treballador social; tots dos amb ampli coneixement i formació a l’àrea de la salut mental.

Pin It on Pinterest